Järjestäjä

Kampanjan järjestäjä on Bunge Finland Oy, PL 400, 21201 Raisio, www.bunge.fi (myöhemmin "järjestäjä").

 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Järjestäjällä on myös oikeus olla julkaisematta sivustolle ladattua kuvamateriaalia. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

 

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 1.4.2014 ja päättyy 27.4.2014. Palkinnot arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 12.5.2014. 

 

Osallistuminen kilpailuun

Voit osallistua kilpailuun osoitteessa www.sunnuntaipaasiainen.fi lataamalla sivustolle jpg, gif, tai png -tiedostomuodossa olevan valokuvan, joka esittää taloudessasi Sunnuntai Murotaikinasta leivottua pääsiäisaiheista pikkuleipää tai -leipiä. Kuvan tulee olla lähettäjän itsensä ottama tai sen julkaisuun täytyy olla kuvan ottajan lupa. Kuva ei saa sisältää loukkaavaa materiaalia. Sivustolle on annettava osallistujan nimimerkki, yhteystiedot ja vapaamuotoinen kuvaus tilanteesta. Kuvat julkaistaan www.sunnuntaipaasiainen.fi -sivustolla kuvagalleriassa, ja niihin lisätään kuvatekstit, joissa voidaan lainata osallistujan kirjoittamaa kuvausta. Osallistumiskertojen lukumäärää ei ole rajoitettu.

 

Kuvien käyttöoikeus

Kampanjan järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneet kuvat ilman erillistä korvausta internet-sivuillaan. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Kampanjan järjestäjä ei ilman kuvaajan lupaa saa muokata tai muuttaa kuvan sisältöä tai rajausta.

 

Palkinnot

Palkintoina arvotaan 3 kpl Ullan Unelma -verkkokaupan lahjakorttia, kukin arvoltaan 200 euroa. Lahjakortilla voittaja saa tilata ja lunastaa verkkokaupan valikoimasta tuotteita oman valintansa mukaan. Myös tuotteiden toimitusmaksun on sisällyttävä lahjakorttiin: järjestäjä ei maksa voittajien tilaamien tuotteiden postikuluja. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan 20 piparimuottia, arvoltaan 3,90 €. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen lakisääteisen arpajaisveron. Järjestäjä ei vastaa palkintoihin liittyvistä kolmansien osapuolten palveluiden mahdollisista puutteista.

 

Palkintojen luovutus 

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajia ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

 

Markkinointilupa

Osallistuneiden tietoja käytetään ainoastaan kampanjaan osallistumisessa, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Halutessaan osallistuja voi antaa rekisteröinnin yhteydessä luvan Bunge Finland Oy:lle lähettää suoramarkkinointiviestejä antamaansa sähköpostiosoitteeseen.

 

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.